Forgalmazás-kiszálitás

Az Ivašped az ön ellátási láncának optimális megoldást kínál a saját disztribúciós hálózatán keresztül, függetlenül attól, hogy milyen típusú tevékenységet végez. Professzionális csapatunknak köszönhetően áruját pontosan a megfelelő időben, a megfelelő helyre szállítjuk. Szolgáltatásunk kiterjed egész Szerbia terűltére. Az ŐN áruját eltudjuk juttatni a hét minden munkanapján, sőt akár szombaton is.

distribution truck

Azon járműveink amelyek árukiszálitást végzik rampával rendelkeznek, az áru gyorsabb és könnyebb be- és kirakodásának céljából.

distribution note

Rendelkezünk azon zónák terűletére való belépéshez szükséges engedélyekkel, amelyben teherforgalom tilalma van érvényben Ez lehetővé teszi számunkra, hogy az árut az Ön által meghatározott helyre szállítsuk.

distribution storage

Raktári dolgozókból álló szakmai csapatunk a legkorszerűbb raktárkezelési technológiák segítségével gondoskodik az áruk lejárati dátumig történő nyomon követhetőségéről.

Az Ivašped célja, hogy az árukat a leghatékonyabban és legoptimálisabban juttassa el a végfelhasználókhoz, de cégünk számára fontos a környezet és a fenntartható üzlet megőrzése is. Ezért a forgalmazást ellátó, szállításra alkalmas járműveink legnagyobb része, metán meghajtású.

distribution environment

Küldje el most érdeklődő levelét, és csapatunk a lehető legrövidebb határidőn belül felveszi Önnel a kapcsolatot ajánlattétel céljából!

*Kötelező mezők